logo

Corona krijgt de Basiscursus praktijkopleider in de particuliere beveiliging er niet onder

Het hele jaar door leidt eX:plain praktijkopleiders in de particuliere beveiliging op. Zij mogen na het behalen van het certificaat op hun beurt aspirant-beveiligers begeleiden tijdens hun BPV. De cursussen vinden doorgaans plaats via open inschrijving in Amersfoort en in company.

En toen kwam de corona-uitbraak… Alle geplande cursussen hebben we helaas moeten annuleren en iedereen kwam thuis te zitten. Dat was zowel voor eX:pain als de cursisten een slag. Wij willen niets liever dan de praktijkopleiders een certificaat bezorgen.
De coronacrisis is erg vervelend (uiteraard nog los van alle slachtoffers), maar heeft ons gelukkig ook heel creatief gemaakt. De afgelopen weken is er hard gewerkt om de fysieke cursus om te bouwen naar een online-training (via zoom en e-learning). In de tussentijd zijn alle cursisten omgeboekt naar de nieuwe online-cursus. De cursisten zullen na afloop een volwaardig certificaat krijgen. Een digitaal certificaat uiteraard.

Cursisten reageren heel positief op dit nieuwe aanbod en zijn erg blij dat ze, in deze lastige tijd, toch de cursus kunnen volgen. Er zijn zelfs alweer nieuwe inschrijvingen. Tot 1 juni zullen alle cursussen online gegeven worden. De eerste online-cursus start 15 april 2020. Kijk op: boekuwtraining.nl