Den Haag, 11 juni 2024

Speciaal voor havenbeveiligers introduceert V-learning nieuwe modules ter voorbereiding op het examen Havenbeveiliging. De vijf thema’s die gebaseerd zijn op de exameneisen van SVPB, zijn: Veiligheidsorganisatie, Goederen en transportmiddelen, Toezicht, Toegangscontrole en Wetskennis en overheidsdiensten.

De modules van V-learning zijn visueel opgebouwd met veel plaatjes, duidelijke uitleg en vlotte vragen. Beveiligers kunnen aan de slag op elk device, bijvoorbeeld op mobiel of tablet. Na de modules kunnen beveiligers een zelftoets doen om te testen of zij klaar zijn voor het centraal examen.

Werkgevers opgelet: verhoog de slagingskans
Natuurlijk wil je als werkgever in de havenbeveiliging dat ‘jouw mensen’ goed voor de dag komen op het examen. Naast de eigen inspanningen biedt V-learning de ideale aanloop en voorbereiding op dat moment. Deel de inlogcode en biedt deze online training actief aan.

Duizenden gebruikers
V-learning, groeit hard en heeft onlangs de 4.216ste gebruiker verwelkomd. Het platform biedt maar liefst 60 modules aan en is gratis voor alle beveiligers die onder de cao particuliere beveiliging vallen. Met afgeronde modules kunnen beveiligers certificaten verdienen. Nog geen inlogcode? Vraag die eenvoudig aan bij jouw werkgever of stuur een mailtje naar info@beveiligingsbranche.nl

V-learning is speciaal ontwikkeld voor en door de branche en is een initiatief van het Sociaal Fonds Particuliere Beveiliging.

Voor meer informatie over V-learning ga naar https://www.beveiligingsbranche.nl/
Wil je meer weten over de exameneisen van SVPB bezoek dan: www.svpb.nl