Lieve beveiligers van Nederland,

­čîčElke dag staan jullie paraat om risico’s te minimaliseren, orde te handhaven en onze bezittingen te beschermen. Of het nu gaat om het beveiligen van evenementen, bedrijven, personen of surveilleren op momenten waarop de rest van Nederland slaapt, jullie inzet is bewonderenswaardig. Het is jullie liefde voor het vak die de veiligheid van anderen op de eerste plaats zet. In weer en wind, dag en nacht, tonen jullie de ware betekenis van professionaliteit.

­čîčVandaag, 1 februari, is voor jullie. Petje af voor alle toegewijde beveiligers en aspiranten in Nederland! Jullie vormen de onzichtbare, maar onmisbare beschermende schilden van onze samenleving. Jullie harde werk, grenzeloze passie en ijzeren doorzettingsvermogen maken Nederland een veiligere plek voor ons allemaal.

­čîčJullie zijn de stille helden die ervoor zorgen dat we ons veilig voelen, zelfs als we dat niet altijd beseffen. Op deze speciale dag willen we onze waardering uiten voor jullie toewijding en de essenti├źle rol die jullie spelen in het waarborgen van onze collectieve veiligheid.

Dank jullie wel, beveiligershelden en aspiranten, voor jullie onvermoeibare inzet, vastberadenheid en liefde voor het vak. Nederland is trots op jullie! ­čĺÖ

Voeg ons toe op LinkedIn en Instagram